Qigong

Qigong (Ch’i Kung) je cjelovit, holistički sustav vježbi koji sadržava drevno znanje temeljeno na razumijevanju vitalne, unutrašnje energije čovjeka kojeg čine stavovi tijela, fluidni i opušteni pokreti, tehnike disanja i meditacije. S pomoću njih vitalna se energija akumulira i pohranjuje u tijelu te regulira njezin protok organizmom, čime se postiže njegovo usklađivanje sa zakonima života unutar i izvan nas samih.

Taijiquan

Taijiquan (Tai ch’i ch’uan) je kineska borilačka i terapeutska vještina koju tvori niz polaganih opuštenih i kontinuiranih pokreta, čineći tako forme koje odišu skladom i cjelovitošću te meditativnom smirenošću. Smatra se i naprednom vježbom qigonga jer sadržava i nosi sve njegove temeljne principe.

TERMINI ZA POČETNU GRUPU – Osnove qigonga i taijiquana:
MJESTO:  Dječji vrtić Potočnica, Vukovarska 18, Zagreb
utorkom 18.00 – 19.00h
četvrtkom 18.15 – 19.15h
MJESTO:  Kuća aikida, mala dvorana, Koturaška 1 (u sklopu Paromlina), Zagreb
srijedom od 18.30 – 20.00h
TERMINI ZA NAPREDNU GRUPU
MJESTO:  Dječji vrtić Potočnica, Vukovarska 18, Zagreb
utorkom 19.00 – 19.45h
četvrtkom 19.15 – 20.00h

Učitelj

Neven Bradić studira i trenira qigong i taijiquan od 1991., a podučava od 1994. godine.

Učenik je majstora Oscara Munoza Galeana iz Amsterdama (www.taijicentre.nl) koji je jedan od najbližih suradnika i učenika velikog majstora Chen Xiaowanga – nositelja titule „čuvara Chen stila taijiquana“ 19. generacije.

Sudjelujući, sa zahvalnošću, u toj direktnoj predaji znanja ovih plemenitih drevnih vještina, želja mu je i namjera prenositi ih na cjelovit i autentičan način.

Voditelj je Taijiquan i Qigong centra Zagreb.

http://qigong-taij.hr

KONTAKT:
tel: 099-7224042
neven.bradic@gmail.com